No Javascript

Javascript is uitgeschakeldSchakel Javascript in in uw webbrowser om deze website te kunnen gebruiken.

atelierOONK L'Hermitage

Vertrouwen april 2021

Vanavond tijdens het tekenen dacht ik dit: jij leidt me iedere keer zo rechtstreeks naar "de bron" alsof het het meest eenvoudige is wat er bestaat. Door dit keer op keer te ervaren ben ik (weer) gaan durven vertrouwen op iets wat ik uit mijn kindertijd ken: het diepe geloof in de samenhang van dingen, en een soort zuiver "weten" en groot vertrouwen. Het is misschien cryptisch omschreven, ik weet 't even niet anders te verwoorden. Maar dit heeft me zó teruggebracht bij mijn kompas waardoor ik veel krachtiger in het leven kan staan.

Suus - 16 April 2021 - 11:00
5
In mijzelf kijken

De begeleiding van Stance helpt me om uitdrukking te geven aan wat er in mij leeft en om daarmee te 'spelen'. Met klei, verf, krijt of wat dan ook, komt er dan iets tot stand waar ik heel blij van word. Dit is een bijzondere gave van Stance; ik wens iedereen die het wel eens moeilijk heeft (en wie heeft dat niet...?) en graag creatief daarmee om wil gaan, haar begeleiding toe.
JoscaIntensief weekend 4 juni 2020

Met zijn 3-en doen we jaarlijks een intensief schilderweekend bij Stance. Het is een fijne plek en het onthaal is gastvrij. Ik kan werken zoals ik zelf wil, alle materialen die ik nodig heb zijn aanwezig. Stance denkt mee over wat ik kan gebruiken bij wat ik wil doen. Vanuit meditaties ontstaat vanzelf iets, en ook iets waar ik later weer mee verder kan. Als ik vast loop tijdens het proces benoemt Stance heel raak het probleem waar ik op ben gestuit en doet ze suggesties waarmee ik de zaak weer vlot kan trekken. Ik heb gemerkt dat het zonder oordeel benoemen en het goed gebruiken van de suggesties mij niet alleen vooruit helpt bij het schilderen maar ook bij het leven. Ik ga dan ook altijd met nieuwe zin en goede moed weer naar huis.
InekeWeekend intensive 12 juni 2020

een heel weekend schilderen bij Stance voelde als een vakantie met lekker eten. maar zeker ook hard werken aan wat je maar leuk vindt en interesseert. Ik heb me verbaasd over wat ik in 2 dagen tijd heb gemaakt. Weer grenzen verkend en een verdieping aangebracht in mijn werk. Zeker voor herhaling vatbaar.
MarliaWeekend intensive 12 juni 2020

Ik heb een super creatief weekend gehad. Ik mediteerde, heb heerlijk geschilderd, (met acryl, houtskool en andere materialen). Ik heb genoten van je prachtige tuin, atelier en heerlijke lunches. Ik ga rustig en blij naar huis. Dank je Stance je bent en blijft een inspiratie.
ChrisInspirerend weekend

Met een klein groepje heel intensief gewerkt, beginnend vanuit een observatie en meditatie, los komend, liggend op de grond jezelf tekenend en vandaar uit persoonlijk verder. Voor mij geeft Stance op de juiste momenten adviezen of aanwijzigingen, waardoor ik zelf een stapje verder kom. Wat ook centraal stond : weekend voor jezelf, je hoeft niet te presteren. Less is more overheerlijke lunch Hard gewerkt
Aniet0/800
Versturen